LET OP: OP DIT MOMENT IS BAR BOEF TIJDELIJK GESLOTEN

** IN VERBAND MET GELDENDE OVERHEIDSMAATREGELEN OMTRENT COVID19 TIJDELIJK GESLOTEN **


over stadscafe bar boef Haarlem

"De huiskamer van Haarlem"

BAR BOEF is het eetcafé van Haarlem. Opgericht in 2016 door Sabine en Roderick met het idee om een concept neer te zetten wat de persoonlijkheid, aandacht aan mens, product en kwaliteit in de horeca zal waarborgen. 

 

Bar Boef is een ongedwongen hang-out waar je je thuis voelt. Een huiskamer-concept met een hoge kwaliteit van eten en drinken. Laat je verrassen met heerlijke shared dining gerechten en unieke cocktails, plof in de Chesterfield bank of fauteuils of zit goed op onze Zuiver rib stoelen. Het is nooit saai in stadscafe Bar Boef door verschillende spelavonden, activiteiten en live muziek.

 

Tevens zijn er ook wifi en stopcontacten aanwezig zodat je Bar Boef als studeer- of werkplek kunt gebruiken.  


Wat kun je verwachten?

Persoonlijke aandacht zoals in een bruin café, maar dan in een hip jasje gestoken. Naast de borrel, koffie, thee, frisdranken, lunch & diner is er ook de oud-hollandsche spelletjes kast, een stamtafel, open haard en een ruime en lichte bamboe bar. 

 

 

Naast lunch, borrel en diner zijn er ook activiteiten. Opzoek naar een geschikte locatie voor je verjaardag, bedrijfsuitje of een andere feestelijke gelegenheid? Bar Boef is de juiste gelegenheid voor iedere aangelegenheid! 

 

Stadscafe Bar Boef Haarlem is gevestigd in de Kleine Houtstraat op nummer 58 midden in het centrum van Haarlem.
Parkeren kan gemakkelijk in parkeergarage 'De Kamp' aan de overkant van de straat.