over stadscafe bar boef Haarlem

"De huiskamer van Haarlem"

 

BAR BOEF is het stadscafé van Haarlem. Opgericht medio 2016 door Sabine en Roderick met het idee om een concept neer te zetten wat de persoonlijkheid, aandacht aan mens, product en kwaliteit in de horeca weer terugbrengt. Een (bruin) eetcafe in een trendy jasje.  

Bar Boef is een ongedwongen hang-out waar je je thuis voelt. Een huiskamer-concept met een hoge kwaliteit van eten en drinken. Laat je verrassen met heerlijke shared dining gerechten en unieke cocktails en G&T’s, plof in de Chesterfield bank of fauteuils of zit goed op onze Zuiver rib stoelen. Het is nooit saai in stadscafe Bar Boef door verschillende spelavonden, activiteiten en live muziek. 

 

Tevens zijn er ook wifi en stopcontacten aanwezig zodat je Bar Boef als studeer of werkplek kunt gebruiken.  

 

Wat je kunt verwachten?

Persoonlijke aandacht zoals in een bruin café, maar dan in een hip jasje gestoken. Naast de borrel, koffie, thee, frisdranken, lunch & diner is er ook de oud-hollandsche spelletjes kast, een stamtafel, schommelstoel, open haard en een ruime en lichte bamboe bar. 

 

Naast lunch, borrel en diner zijn er ook activiteiten. Welke activiteiten er allemaal zijn vindt je hier

 

Opzoek naar een geschikte locatie voor je verjaardag, bedrijfsuitje of een andere feestelijke gelegenheid. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden

 

Stadscafe Bar Boef Haarlem is gevestigd in de Kleine Houtstraat op nummer 58 midden in het centrum van Haarlem.