over Eetcafe bar boef Haarlem

"De huiskamer van Haarlem"

BAR BOEFF is het Eetcafé van Haarlem. Opgericht in 2016 door Sabine en Roderick met het idee om een concept neer te zetten wat de persoonlijkheid, aandacht aan mens, product en kwaliteit in de horeca zal waarborgen. Dit concept is sinds mei 2022 overgenomen door Roy, waar een groot deel van de focus ook is gaan liggen op de menukaart!


Gezelligehid staat dus nog steeds bovenaan, maar lekker en goed eten vinden we ook heel belangrijk!

 

Bar Boeff is een ongedwongen hang-out waar je je thuis voelt. Een huiskamer-concept met een hoge kwaliteit van eten en drinken. Laat je verrassen met heerlijke gerechten en unieke cocktails, plof in de Chesterfield bank of fauteuils of zit goed op onze Zuiver rib stoelen. Het is nooit saai in stadscafe Bar Boef door verschillende spelavonden, activiteiten en live muziek.

 

Tevens is er ook wifi en zijn er stopcontacten aanwezig zodat je Bar Boeff als studeer- of werkplek kunt gebruiken.  


Wat kun je verwachten?

Persoonlijke aandacht zoals in een bruin café, maar dan in een hip jasje gestoken. Naast de borrel, koffie, thee, frisdranken en diner is er ook de oud-hollandsche spelletjes kast, een stamtafel, open haard en een prachtige ruime bamboe bar!

Opzoek naar een geschikte locatie voor je verjaardag, bedrijfsuitje of een andere feestelijke gelegenheid? Bar Boeff is de juiste gelegenheid voor iedere aangelegenheid en de meest geschikte feestlocatie in Haarlem!

 

Eetcafe Bar Boeff Haarlem is gevestigd in de Kleine Houtstraat op nummer 58 midden in het centrum van Haarlem.
Parkeren kan gemakkelijk in parkeergarage 'De Kamp' aan de overkant van de straat.