LET OP: OP DIT MOMENT IS BAR BOEF TIJDELIJK GESLOTEN

** IN VERBAND MET GELDENDE OVERHEIDSMAATREGELEN OMTRENT COVID19 TIJDELIJK GESLOTEN **


menukaart bar boef

BAR BOEF - LUNCH BORREL & DINER

BEKIJK HIER ONZE MENUKAARTEN

lunchen bij bar boef

Bar Boef is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend voor lunch vanaf 12:00 uur. Heerlijk rijkelijk belegde pompoenbroodjes. Proef de lunch! 

lunch haarlem centrum


borrelen bij bar boef

Borrelhapjes eetcafe Bar Boef Haarlem

Bar Boef is de borrelgelegenheid bij uitstek. Er is een grote bar en gezellige knusse zitjes waar je kunt genieten van (h)eerlijke bekende, maar ook onbekende dranken.

 

Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten en lokale ondernemers. 


Onder het genot van een drankje kun je kiezen voor borrelhappen en verschillende plateaus. Van verse hammen tot aan bijzondere kazen, maar ook het bruine fruit is natuurlijk niet weg te denken in Bar Boef. UIT ETEN bij bar boef - 18.00 | 22.00

Bij Bar Boef staat de kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de opmaak van de gerechten en de smaakbeleving aan tafel. De menukaart bestaat uit twee manieren van eten; ieder zijn eigen bord en eigen gerecht óf de meest gezellige manier van samen eten; Shared Dining. Zie hieronder een impressie van de menukaart.


Shared Dining is de meest gezellige manier van samen eten. Samen met je tafelgenoten maak je een selectie van kleine gerechten welke worden gepresenteerd op mooi opgemaakte plateaus. Van vlees en vis tot aan vegetarische gerechten. 4 gerechten per persoon is over het algemeen maaltijdvullend en de shared dining gerechten op de menukaart zijn al opgemaakt voor twee personen, maar kunnen voor ieder gewenst aantal worden opgemaakt. Je kan de gerechten aanvullen met friet en salade.

 


 

Shared Dining Deal voor een vaste prijs ( € 18,50 ) , 4 gerechten per persoon. Je mag de prijzen van de kaart wegnemen en kiest met je tafelgenoten 4 gerechten van de kaart. Deze worden opgemaakt voor het aantal personen aan tafel en wordt geserveerd op mooi opgemaakte plateaus. De deal is vanaf twee personen en per tafel te bestellen. De gerechten worden geserveerd met frietjes of een frisse salade. Pak deze deal en geniet! Tevens kun je de deal ook uitbreiden met 5 of zelfs 6 gerechten! 

 

Tevens hebben we een compleet *Shared Dining verrassingsmenu* voor €27 p.p.
U wordt hierbij verrast door de Chef en op tafel worden mooi opgemaakte plateaus met shared dining gerechten gepresenteerd. Friet, salade en Chef's Dessert zitten hierbij inbegrepen. Dit menu is geheel compleet en je word verrast door de Chef! Allergie en (di)eetwensen kunnen worden aangegeven. Aanpassingen in overleg. Leukste manier van eten voor groepen! 
  

Shared Dining kan vanaf twee personen en voor groepen vanaf 8 personen is het 'Shared Dining Menu' van toepassing.

Het Shared Dining Menu is helemaal compleet en bestaat uit een kop soep, 4 shared dining gerechten, friet & salade en een heerlijk dessert toe. Natuurlijk kunnen wij in alle gevallen rekening houden met allergie- en dieetwensen. 

 

Bar Boef. Blijf jezelf.. verwennen :)