menukaart

BAR BOEF - LUNCH BORREL & DINER

LUNCH 

Bar Boef is op weekend-dagen vanaf 13:00 uur geopend en serveert alleen op zaterdag en zondag lunch. De lunchkaart varieert van warme gerechten tot aan tosti's. 

 

BORREL

Bar Boef is de borrelgelegenheid bij uitstek. Je kunt hier dagelijks vanaf 16:00 uur komen borrelen ( weekenden vanaf 13:00 uur , zie openingstijden ). Er is een grote bar en gezellige knusse zitjes waar je kunt genieten van (h)eerlijke bekende, maar ook onbekende dranken. Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten en lokale ondernemers. 
Onder het genot van een drankje kun je kiezen voor heerlijke borrelhappen en verschillende plateaus. Van verse hammen tot aan bijzondere kazen, maar ook het bruine fruit is natuurlijk niet weg te denken. 

 

DINER 18:00 - 22:00 uur 

Zoals eerder aangegeven staat bij Bar Boef de kwaliteit van eten en drinken centraal. Dit zie je terug in de opmaak van de gerechten en de smaakbeleving aan tafel. De menukaart bestaat uit twee manieren van eten; ieder zijn eigen bord en eigen gerecht óf de meest gezellige manier van samen eten; Shared Dining. 

Shared Dining is de meest gezellige manier van samen eten. Samen met je tafelgenoten maak je een selectie van kleine tussengerechten welke worden gepresenteerd op mooi opgemaakte plateaus. Van vlees en vis tot aan vegetarische gerechten. 4 gerechten per persoon is maaltijd vullend en de shared dining gerechten op de menukaart zijn al opgemaakt voor twee personen, maar kunnen voor ieder gewenst aantal worden opgemaakt. Je kan de gerechten aanvullen met friet en salade.  

 

Tevens hebben we een uitgebreid *Shared Dining verrassingsmenu* voor €27 p.p.
U wordt hierbij positief verrast door de Chef en de tafel wordt volgezet met grote plateaus met heerlijke 'shared dining gerechten'. Friet en salade zitten hierbij inbegrepen en een dessert naar keus. Dit menu is geheel compleet en wordt je verrast door de Chef! Dieet- en allergie wensen kunnen worden aangegeven. Aanpassingen in overleg.
  

Shared Dining kan vanaf twee personen, maar vanaf 8 personen is het 'Shared Dining Menu' van toepassing. Tevens hanteren wij bij groepen vanaf 8 personen een speciale arrangementsprijs, te weten € 25,00 per persoon! 

 

Shared Dining Menu
Kop soep vooraf
4 shared dining gerechten
friet & salade
Dessert 

 

Bar Boef. Blijf jezelf.. verwennen :)