Borrelhapjes eetcafe Bar Boef Haarlem

BORRELEN BIJ BAR BOEF

Bar Boef is de borrelgelegenheid bij uitstek. Er is een grote bar en gezellige knusse zitjes waar je kunt genieten van (h)eerlijke bekende, maar ook onbekende dranken.

 

Wij werken zoveel mogelijk met lokale producten en lokale ondernemers. 


Onder het genot van een drankje kun je kiezen voor bittergarnituur of de befaamde plank Boef met een heerlijke selectie van warme en koude borrelhappen. Van verse hammen tot aan bijzondere kazen, maar ook het bruine fruit is natuurlijk niet weg te denken in Bar Boef. UIT ETEN BIJ BAR BOEF - 18.00 | 22.00

Bij Bar Boef staat de kwaliteit van eten en drinken hoog in het vaandel. Dit zie je terug in de opmaak van de gerechten en de smaakbeleving aan tafel. De menukaart bestaat uit twee manieren van eten; ieder zijn eigen bord en eigen gerecht óf de meest gezellige manier van samen eten; Shared Dining. Zie hier een impressie van de gerechten.


Shared Dining is de meest gezellige manier van samen eten. Samen met je tafelgenoten maak je een selectie van kleine gerechten welke worden gepresenteerd op mooi opgemaakte plateaus. Van ultieme vlees- en visgerechten tot aan vega(n). 4 gerechten per persoon is over het algemeen maaltijdvullend en de gerechten op de menukaart zijn al opgemaakt voor twee personen. We kunnen ze voor ieder gewenst aantal personen opmaken. Je kan de gerechten aanvullen met friet en / of een frisse salade.

 


Shared Dining Deal voor een vaste prijs ( € 18,50 ) , 4 gerechten per persoon. Je mag de prijzen van de kaart wegnemen en kiest met je tafelgenoten 4 gerechten van de kaart. Deze worden opgemaakt voor het aantal personen aan tafel en wordt geserveerd op plateaus. De deal is vanaf twee personen en per tafel te bestellen. De gerechten worden geserveerd met frietjes of een frisse salade. Pak deze deal en geniet! Tevens kun je de deal ook uitbreiden met 5 of zelfs 6 gerechten! 

 

Tevens hebben we een compleet *Shared Dining verrassingsmenu* voor €27 p.p.
U wordt hierbij verrast door de Chef en op tafel worden mooi opgemaakte plateaus met shared dining gerechten gepresenteerd. Friet en een heerlijk ijsdessert zitten hierbij inbegrepen. Dit menu is geheel compleet en je word verrast door de Chef! Allergie en (di)eetwensen kunnen worden aangegeven. Aanpassingen in overleg. Leukste manier van eten voor groepen! 
  

Shared Dining kan vanaf 2 personen en voor groepen vanaf 10 personen is het 'Shared Dining Menu' van toepassing voor een speciale prijs van € 25 p.p. 

 

Andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden! We passen en meten graag :)

 

Bar Boef. Blijf jezelf.. verwennen :)