♡ Fijne Feestdagen! ♡ **KERST en OUD & NIEUW UPDATE**

KERST 2018

MAANDAG 24 DECEMBER ZIJN WIJ OPEN! 

Maandag 24 december zijn wij vanaf 16.00 uur geopend. Van 18.00 tot 22.00 hanteren wij de normale menukaart en reserveren wordt aanbevolen. Na de samenzang op de Grote Markt , kan de kerstborrel bij Bar Boef worden doorgezet ! 

 

*1e en 2e Kerstdag zijn wij gesloten*


OUD & NIEUW 2018/2019

OUDERWETS HUISKAMERFEESTJE!

 

WAAAUUUWWIIEEEE!! OUD & NIEUW PARTY 2018 / 2019 !!

 

'Niet te moeilijk, gewoon gezellig en lekker los! GRATIS ENTREE, OLIEBOLLEN EN BUBBELS.

 

Spelletjes in de vooravond, voetjes van de vloer na 23:00 uur. Sluit het jaar af en knal het nieuwe jaar in met je vrienden en vriendinnen in Bar Boef! 

 

In de vooravond vanaf 20:00 uur organiseren we verschillende spellen als Sjoelen, Twister en JUST DANCE OP GROOT SCHERM! In dit dansspel wordt je klaargestoomd voor de avond en kan je alle te gekke dansmoves oefenen om straks in de praktijk te brengen.

 

Om 23:00 uur zullen alle spellen worden opgeruimd en maken we plaats voor FEEST! De muziek zal variëren van GOUD TOT FOUT! Het thema is GOUD & FOUT en heeft meer te maken met de muziek dan met een verkleedpartij. Zolang je jezelf blijft, mag je natuurlijk verkleed. Dan wel zo goud of fout mogelijk ;)

 

Iets voor middernacht TELLEN WE AF OP GROOT SCHERM en verzorgen we voor iedereen bubbels om het nieuwe jaar in te luiden om 0:00 uur! Oliebollen en Bubbels van het huis!

Na de jaarwisseling wordt het feest doorgezet en dansen we door tot zeker 5:00 uur! Dus slaap vast voor, want eerder gaan we niet naar huis :)

 

Vier OUD & NIEUW met je vrienden in de Huiskamer van Haarlem en ga voor gezelligheid! 

Bar Boef. Blijf jezelf.. en knal het nieuwe jaar in!

 

Check het facebook event!

 

Avond start om 20:00 uur en we gaan door tot in de vroege uurtjes..

*geen diner-mogelijkheid op 31 december*