feesten en partijen

Huiskamer te klein? Vier je feestje in de huiskamer van Haarlem! 
**Geen locatiekosten & ronde bittergarnituur als cadeautje**

 

Naast borrelen en lekker eten, is er natuurlijk de mogelijkheid om een gezellige borrel of feestje te geven in Bar Boef! Ontvang je gasten in de borrelhoek welke je kosteloos kan reserveren voor feestelijke aangelegenheden. 

  • Een gezellige borrel tot 60 personen vanaf 21:00 uur tot in de late uurtjes.
    sluitingstijd is 2:00 uur, andere tijden in overleg. 
  • Een ( Walking ) diner inclusief drankjes ( vanaf 18:00 uur ) 

Een gezellige borrel tot 60 personen vanaf 21:00 uur

Een borrel met 'eigen borrelhoek' waar je je gasten kan ontvangen ( max 60 p. )

 

Het reserveren van de borrelhoek is kosteloos en er is geen bargarantie. 
Minimale leeftijd voor feesten en partijen is 23 jaar. 


Drank

Drank op rekening. Jij bepaalt tot welk bedrag jouw gasten mogen drinken en welke dranken mogen worden geschonken. dus alleen bier fris en wijn of ook sterke dranken. Mag je helemaal zelf bepalen :)  

 

LET OP: Vanaf 21:00 uur is borrelhoek vrij. Gasten kunnen worden uitgenodigd vanaf 21:00 uur in verband met dinersetting. voorafgaand aan de borrel is er een mogelijkheid tot blijven eten waardoor je de borrelhoek eerder kan betreden.

 

Aanvulling borrelhapjes 

De avond is natuurlijk niet compleet zonder borrelhapjes. Vul het feest aan met zowel warme als koude borrelhappen. Invulling in overleg. 

Je krijgt van ons een bittergarnituur ronde op de avond als cadeautje :) 

 

Een ( Walking ) Diner inclusief drankjes

Wil je een feest of partij organiseren met diner? Voor € 50,00 per persoon organiseren wij een compleet Shared Dining diner inclusief drankjes! stuur een e-mail voor meer informatie of maak een persoonlijke afspraak.  

 

Even een leuk weetje; Sabine en Roderick hebben jarenlang een eigen evenementenorganisatie gehad waarbij wij alle soorten feesten en partijen hebben georganiseerd. Van huwelijksfeesten, sweet16 tot aan grote bedrijfsfeesten voor gerenommeerde bedrijven. Door de uitvoering van deze activiteiten hebben wij een groot netwerk opgebouwd op het gebied van aankleding, decoratie, entertainment, licht en geluid. U bent dus aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van uw evenement! 

 

Stuur een e-mail naar info@barboef.nl voor informatie omtrent het gebruik van onze locatie voor feesten, partijen en evenementen en wandel binnen voor een impressie van de locatie zodat u uw wensen kan vormen en wij deze in een voorstel kunnen gieten.

 

Bar Boef. Blijf jezelf.. en geniet van het leven :)

 

T : 023 - 73 70 639

E : info@barboef.nl