feesten en partijen

Huiskamer te klein? Vier je feestje in de huiskamer van Haarlem! 
**Geen locatiekosten & ronde bittergarnituur als cadeautje**

 

Naast borrelen en lekker eten, is er ook de mogelijkheid om een gezellige borrel of feestje te geven in Bar Boef. Even een korte toelichting hoe wij een gezellige borrel en / of diner kunnen organiseren. 

  • Een gezellige borrel tot 60 personen vanaf 21:00 uur tot in de late uurtjes ( eigen borrelhoek, Bar Boef kan voor feesten en partijen langer open blijven indien de gezelligheid dit vraagt of vooraf wordt afgestemd )
  • Een ( Walking ) diner inclusief drankjes ( van 18:00 tot 21:00 uur , andere tijden in overleg )

 

Een gezellige borrel tot 60 personen vanaf 21:00 uur ( eigen borrelhoek )

Een borrel met 'eigen borrelhoek' waar je je gasten kan ontvangen ( max 60 p. )

Drank

Drank op rekening. Jij bepaalt tot welk bedrag jouw gasten mogen drinken en welke dranken mogen worden geschonken. dus alleen bier fris en wijn of ook sterke dranken. Mag je helemaal zelf bepalen :)  

 

LET OP: Vanaf 21:00 uur is borrelhoek vrij. Gasten kunnen worden uitgenodigd vanaf 21:00 uur in verband met dinersetting. voorafgaand aan de borrel is er een mogelijkheid tot blijven eten waardoor je de borrelhoek eerder kan betreden.

 

Aanvulling borrelhapjes ( vooraf aangeven )

  • Luxe bittergarnituur € 1,00 per persoon per ronde
  • Borrel Blokjes Haarlemse Kaas € 25,00 - ca. 50 blokjes.
  • Plateau Amsterdam € 25,00 met Amsterdamse ossenworst, leverworst, grillworst en Amsterdamse uitjes – ca. 50 stuks
  • Plateau Wijn € 25,00 - Luxe borrelplateau met gedroogde worstjes en hammen – voor ca. 15 pers.
  • Plateau Kaas € 25,00 - Luxe borrelplateau met verschillende soorten kaas – voor ca. 15 pers.

Je krijgt van ons een bittergarnituur ronde op de avond als cadeautje :) 

Aanvulling Diner 

Natuurlijk kan je bij Bar Boef ook lekker eten! vanaf 8 personen hebben wij een Shared Dining verrassingsmenu. Dit menu is helemaal compleet en voor een speciale prijs van € 25,00 per persoon. Het menu bestaat uit een kop soep, prachtig opgemaakte plateaus met verschillende shared dining gerechten ( 4p.p. denk hierbij aan mini hamburgertjes, Kreeft kroketjes, ossenhaaspuntjes ect. ) , frietjes en salade en een dessert toe. De chef zal jullie verrassen met heerlijke shared dining gerechten. Ben je vega? of heb je een allergie? Dan vernemen wij dit graag voorafgaand aan de avond om hier rekening mee te houden! 

 

Een ( Walking ) Diner inclusief drankjes ( van 18:00 tot 21:00 uur )

Wil je een feest of partij organiseren met diner? Dan zijn dit de mogelijkheden;

De totaalprijs voor diner inclusief drank is € 50,00 per persoon. Dit is inclusief onbeperkt drankgebruik voor 3 uur (bier, fris en wijn) en plateaus met allemaal heerlijke gerechten.
 

Stuur een e-mail naar info@barboef.nl voor meer informatie omtrent het gebruik van onze locatie voor feesten, partijen en evenementen en wandel binnen voor een impressie van de locatie zodat u uw wensen kan vormen en wij deze in een voorstel kunnen gieten.

 

Even een leuk weetje; Sabine en Roderick hebben jarenlang een eigen evenementenorganisatie gehad waarbij wij alle soorten feesten en partijen hebben georganiseerd. Van huwelijksfeesten, sweet16 tot aan grote bedrijfsfeesten voor gerenommeerde bedrijven. Door de uitvoering van deze activiteiten hebben wij een groot netwerk opgebouwd op het gebied van aankleding, decoratie, entertainment, licht en geluid. U bent dus aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van uw evenement! Kom langs, of stuur een mail voor meer informatie.

 

Uw feest in uitvoering.. 

 

T : 023 - 73 70 639

E : info@barboef.nl