feesten en partijen

"In de huiskamer van Haarlem"

Het is mogelijk om bij Stadscafe Bar Boef je verjaardag te vieren, een receptie te geven of om de ruimte te gebruiken voor een andere feestelijke gelegenheid.

Hierin hebben we twee opties;

1. We hebben arrangementen opgesteld waarbij uw gasten vrij kunnen drinken
   (ca. €25 per persoon voor onbeperkt drinken)
2. Zelf een bedrag aangeven tot waar je gasten op jouw kosten kunnen drinken.
   Je hebt transparant inzicht in je rekening en je kan te allen tijde aangeven of het

   welletjes is geweest of dat er nog even door gedronken mag worden. 

 

Je betaalt bij Bar Boef geen zaalhuur of andere locatiekosten, alleen de drankjes en hapjes. Tevens krijg je van ons een bittergarnituurronde cadeau!


Je kan je feest ook aankleden met 'Shared Dining' gerechten. Hierbij moet je denken aan mini hamburgertjes en kip spiesjes welke worden rondgedeeld. Deze optie lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek.    

 

Tevens bestaan er mogelijkheden om de locatie aan te kleden met behulp van decoratie en uw evenement kleur te geven door toevoegingen als entertainment en decoratie.

 

We hebben ruimte voor maximaal 80 personen.

 

Stuur een e-mail naar info@barboef.nl voor meer informatie omtrent het gebruik van onze locatie voor feesten, partijen en evenementen of wandel binnen voor een oriënterend gesprek zodat u uw wensen kan uiten en wij deze in een voorstel kunnen gieten.

 

Even een leuk weetje; Sabine en Roderick hebben jarenlang een eigen evenementenorganisatie gehad waarbij wij alle soorten feesten en partijen hebben georganiseerd. Van huwelijksfeesten, sweet16 tot aan grote bedrijfsfeesten voor gerenommeerde bedrijven. Door de uitvoering van deze activiteiten hebben wij een groot netwerk opgebouwd op het gebied van aankleding, decoratie, entertainment, licht en geluid. U bent dus aan het juiste adres als het gaat om het organiseren van uw evenement! Kom langs, of stuur een mail voor meer informatie.

 

Uw feest in uitvoering.. 

 

T : 023 - 73 70 639

E : info@barboef.nl